CONSULTANȚĂ BIOPESTICIDE, BIOSTIMULATORI ȘI FERTILIZANȚI 

EVALUAREA DE TEHNOLOGII INOVATOARE

O anumită tehnologie pentru obținerea unui biopesticid, biostimulator sau fertilizant nou v-a atras atenția și considerați că aceasta este potrivită pentru afacerea dumneavoastră, dar nu știți exact ce aveți de făcut și doriți să investiți într-un astfel de proiect? Echipa Fluxtech Consulting are suficientă experiență în identificarea și evaluarea tehnologiilor promițătoare și în recunoașterea oportunităților comerciale. Permiteți-ne să vă ajutăm să faceți alegerea corectă a tehnologiilor inovatoare pentru investițiile dumneavoastră, oferindu-vă sfaturile de care aveți nevoie.

RECENZII DE CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Compania dumneavoastră este într-o fază critică în ceea ce privește găsirea unor soluții pentru dezvoltarea de biopesticide, biostimulatori sau fertilizanți noi și doriți să identificați cu ce produse inovatoare trebuie să vă completați portofoliul? Echipa Fluxtech Consulting poate face o analiză critică a direcției dumneavoastră de dezvoltare a produselor pentru a identifica dificultățile  care pot compromite succesul unui produs nou sau pentru a vă oferi doar sfaturi tehnice, bazate pe studierea sau întocmirea de recenzii de cercetare și dezvoltare, care să vă ajute în luarea unor decizii corecte.

IDENTIFICAREA ȘI PUNEREA FAȚĂ ÎN FAȚĂ A PARTENERILOR DE AFACERI

Odată identificată direcția de dezvoltare sau extindere a portofoliului de biopestice, biostimulatori sau fertilizanți, pe care o doriți, vă ajutăm în identificarea celor mai potriviți parteneri de afaceri, pentru reușita proiectului. Fie că vorbim despre identificarea unor producători externi pentru care doriți să faceți distribuție, fie că este necesară identificarea unor furnizori de materii prime specifice sau mașini și echipamente industriale de formulare, vă asigurăm de întregul nostru suport pentru reușita proiectului.

CONSULTANȚĂ ȘI TRANSFER TEHNOLOGIC ÎN DOMENIUL BIOTEHNOLOGIILOR INDUSTRIALE

Pentru companiile care activează deja în industria de profil, dar care doresc să înceapă să fabrice produse inovatoare, formulate prin biotehnologii, asigur consultanţă tehnică şi transfer tehnologic, în domeniul biotehnologiei industriale cu aplicaţii în agricultură, protecţia mediului și biomateriale. Serviciile de consultanţă pe care le ofer se referă la analiza tendinţelor din piaţă și a oportunităţilor de dezvoltare a produselor noi, identificarea furnizorilor de materii prime, elaborarea protocoalelor de lucru, alegerea maşinilor și echipamentelor industriale necesare în procesul de formulare a produselor noi și identificarea de furnizori pentru acestea.

Ofer consultanţă tehnică doar pentru formularea de produse cu aplicaţii în agricultură și protecţia mediului și doar pentru formulări speciale, care utilizează bioîncapsularea, microîncapsularea, nanoîncapsularea, tehnica eliberării accelerate și tehnica eliberării întârziate. Indiferent că este vorba despre compuși biologic activi de origine vegetală și animală, tulpini microbiene, metaboliţi microbieni obţinuţi prin procese fermentative, enzime, vitamine sau hormoni de creștere, prin biotehnologiile propuse și protocoalele de lucru elaborate, vă asigur de întregul meu suport, pentru reușita proiectului